Lance solutii marketing - gestionarea relatiilor cu clientii (CRM)

iManager - Invoicing and billing, Fiscal documents administration

English Language


Noutati!


Participari la expozitii

DESCARCATI iManager Versiunea Tiparire ordine de plata catre furnizori.
Aveti perioada de proba 15 zile.

DESCARCATI iManager Versiunea 2.0 Aveti perioada de proba 15 zile.
DESCARCATI iManager Versiunea pentru agentii
de
turism

Aveti perioada de proba 15 zile.


Noutati

Varianta
MOBILE EDITION
- Automatizarea fortei de vanzare (SFA)

iManager SOLARIS
LANCE SOFTWARE
VA MAI OFERA
urmatoarele

SERVICII

Off Shore Development

Website Development

Solutii Marketing (CRM)

E-commerce

Cursuri de initiere PC

PC Service


PRODUSE


LANCE AUCTION

LANCE LICENSING

QUIZ ENGINE

iMANAGER

Solutii de marketing - gestionarea relatiilor cu clientii (CRM)

Solutia noastra de marketing este realizata pentru a va usura mentinerea legaturii cu clientii dumneavoastra, fara ai inoportuna cu informatii pe care nu le doresc.  Este o solutie esentiala pentru toti cei interesati de crearea, captarea si mentinerea unui contact indirect cu clientii, si va ajuta la cresterea traficului pe website-ul dumneavoastra.

Introducerea in lista de mail-uri se face via pagina web.
Este un sistem unidirectional de anunturi de la dumneavoastra la clientii dumneavoastra.
Este realizat pentru a face fata unui numar mare de adrese de email.
Daca apare o eroare la jumatatea unui transfer, urmatorul proces de transfer continua de unde a ramas, fara a duplica email-urile trimise utilizatorilor.
Utilizatorii se pot abona la mai multe liste.
Daca un mesaj este trimis acestor liste, ei vor primi o singura copie a email-ului si nu un numar de emailuri egal cu numarul listelor la care s-au abonat.

Sabloane.

Este foarte simplu sa adaptati paginile publice ale sistemului la website-ul dumneavoastra. Puteti incarca un "header" si un "footer" pentru toate paginile pentru ca ele sa corespunda cerintelor dumneavoastra.

Atribute.

Puteti specifica informatiile pe care doriti sa le primiti de la utilizatori atunci cand se aboneaza. Cand trimiteti un mesaj, puteti folosi aceste informatii pentru a selecta utilizatorii care au nevoie de acest mesaj. De exemplu, puteti adauga informatii geografice. Cand utilizatorii se inscriu, pot identifica locatia geografica in care se afla iar atunci cand trimiteti un email puteti determina care locatii au nevoie sa primeasca acest mesaj.

Inscrierea la mai multe pagini.

Puteti sa va faceti propriile dumneavoastra pagini de abonare si puteti avea pagini diferite care permit utilizatorilor sa se inscrie la listele pe care le selecteaza prin selectarea atributelor predefinite de dumneavoastra.

Personalizarea.

Puteti folosi atributele pe care le definiti in email-urile pe care le trimiteti pentru a personaliza fiecare email pentru utilizatorul care il primeste.
CRM suporta email-uri HTML.

Daca un utilizator vrea email-uri HTML, poate sa le primeasca in acest mod. Daca acest mod este necunoscut, sistemul trimite email-uri text utilizatorilor.

Managerii listelor.

Un "super user" poate repartiza liste managerilor de liste, care isi pot controla utilizatorii si listele. "Super user-ul" poate "prepara" mesaje care pot fi alese de managerii listelor pentru a fi trimise oricaror liste pe care le controleaza/gestioneaza.

Import si export simplu.

Folositi fisiere delimitate prin TAB pentru a importa lista existenta de utilizatori sau pentru a exporta utilizatorii in sistemul CRM pentru folosirea in baza dumneavoastra de date.

Detalii personale.

Fiecare email pe care il primeste un utilizator va contine un URL personalizat pentru a actualiza preferintele utilizatorului. In acest mod utilizatorii pot actualiza informatiile lor iar baza dumneavoastra de date va fi intotdeauna actualizata. Spre deosebire de majoritatea gestionarilor de liste de mail, utilizatorii pot sa-si schimbe adresa de mail cand isi actualizeaza informatiile personale. Este un mare avantaj atat pentru dumneavoastra cat si pentru utilizatori deoarece multi utilizatori isi schimba des adresele de email, iar aceasta caracteristica va asigura ca nu-i veti pierde.

Atasamentele.

Puteti pune atasamente mesajelor dumneavoastra. Ele vor fi incluse in email-urile HTML. Utilizatorii care primesc mesaje text vor gasi un URL special mentionat in email-ul lor care le va spune unde sa descarce atasamentul de pe website-ul dumneavoastra.

Procesarea sarjelor.

Pentru a facilita mediile de hosting partajate, puteti specifica numarul maxim de email-uri care sa fie trimise intr-o perioada de timp specificata de dumneavoastra. Acest lucru poate fi suprascris de ISP-uri care pot seta aceste valori la nivel de server care vor fi aplicate oricarui CRM instalat de pe acea masina.

ISP prietenos.

Lasand la o parte limitarea valorilor pentru procesarea sarjelor pe care ISP o poate impune, exista o alta optiune pentru a suspenda trimiterea in timpul perioadelor incarcate ale zilei.
Trimiterea doar la o comanda prestabilita. Puteti crea un mesaj pe care sistemul sa inceapa sa-l trimita la o data anume in viitor.

Repetarea.

Un mesaj poate fi repetat in mod automat. Deocamdata acest lucru este folositor cand mesajul are "atasamente filesystem", deoarece sunt actualizate in momentul trimiterii.

Gestionarea utilizatorilor.

Puteti folosi cateva unelte puse la dispozitie pentru a gestiona baze de date mari de utilizatori. Utilizatorilor pot sa li se reaminteasca sa confirme inscrierea lor iar email-urile invalide vor fi gasite automat, sau inlocuite oricand va fi nevoie.

Crearea automata fisier PDF.

Pentru a ne asigura ca utilizatorii pot citi mesajul indiferent de clientul de mail, mesajul poate fi automat convertit in format PDF si atasat email-ului.

Incarcare continut din RSS.

CRM poate fi setat sa citeasca o gama larga de surse RSS si sa trimita continutul utilizatorilor. Utilizatorul poate identifica cat de des vrea sa primeasca.
 
Harta Site Contact
Google+